Over Maze

OVER MAZE

Waarom Maze Consulting?

 

Persoonlijke aandacht, transparantie, exact weten waar je bedrijf staat en altijd opzoek zijn naar verbetering, dat is waar ik met Maze Consulting voor sta.

 

Persoonlijke aandacht

Goedendag en welkom bij Maze Consulting, een jong startend adviesbureau dat alles in het werk stelt om jouw onderneming succesvol te laten zijn. Persoonlijke aandacht betekent dat wij je graag oprecht beter leren kennen: 'wie ben je?' en 'wat zijn jouw ambities?' Ook betekent dat dat wij graag een voorstel maken op maat en luisteren naar jouw persoonlijke behoeftes. Ieder mens is tenslotte anders en het is onze taak om daar een passende oplossing bij te bieden.

 

Exact weten waar je bedrijf staat

Maze Consuling doet meer dan enkel rapporten genereren en je de toelichting geven. Omdat wij je bedrijf persoonlijk kennen, geven we je - op elk moment dat jij dat verlangt - een realistisch beeld van hoe je ervoor staat. Wij denken met je mee om eventuele kansen aan te pakken, maar ook maken we de zaken inzichtelijk, om het voor jou beter begrijpbaar te maken.

Ondernemen is een vak apart, dat weten wij natuurlijk ook. Daarom dat we je graag ontzorgen van bijvoorbeeld de administratieve taken. Dit geeft jou de tijd om te doen waar je echt goed in bent, namelijk ondernemen.

 

 

 

Altijd opzoek naar verbetering

Ondernemingen bekijken vanuit een realistisch- maar positief perspectief. Wij kijken graag naar kansen en denken daarin ook mee in de haalbaarheid hiervan.

Door open te staan voor verbetering, kun je verder groeien als bedrijf, maar ook jij - als ondernemer.

Transparantie

Zoals we al eerder zeiden, maken we een voorstel op maat. Hierin staat exact aangegeven waar je aan toe bent. Prijzen zijn transparant, je weet bij jouw pakket exact welke begeleiding en uitwerking je wanneer krijgt.

 

 

 

CONTACT

Fazantlaan 2, 1343 AB

Almere

info@mazeconsulting.nl

Tel: 06 13212534

FOLLOW US

© Copyright 2016. All Rights Reserved.