Diensten

DIENSTEN

Financiële Administratie

 

De financiële administratie is de basis van elke organisatie. De administratie geeft alle informatie die nodig is om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Maze Consulting is gespecialiseerd in het voeren van een efficiënte administratie.

 

 

 

 

Salarisadministratie

 

Maze Consulting verzorgt de salarisadministratie voor kleine- en middelgrote organisaties. Vooraf geven wij een vaste loonstrookprijs. Deze is afhankelijk van de grootte en het type onderneming. De wijze van aanlevering van de loonstroken speelt hierbij ook een belangrijke rol. Wellicht wenst u dat deze per post worden verzonden, of juist liever digitaal.

 

Transparantie: Een van de kernwaarden. Bij Maze Consulting weet u precies waar u aan toe bent. Bij een accountant gaat het vaak op basis van een uurprijs. Bij ons krijgt u vooraf een volledig kostenoverzicht van de salarisadministratie.

 

Advisering

 

Binnen jouw organisatie zijn er situaties denkbaar waarin je extra advies nodig hebt. Maze Consulting adviseert haar klanten op diverse gebieden. Zo kun je denken aan het inrichten van de administratie, de opzet van de budgetbewaking, het opstellen van prognoses en begrotingen of het doorlichten van de administratieve organisatie.

 

 

Startende ondernemers

 

Het starten van een eigen bedrijf is voor velen een geweldige nieuwe uitdaging. Wellicht komen er ook veel vragen in je op, als startende ondernemer. Het schrijven van een goed business plan vraagt veel tijd en inspanning, maar zorgt er ook voor dat je beter inzicht krijgt in de eigen strategie en beeld van de onderneming.

 

Maze Consulting biedt een breed pakket van diensten aan tijdens de opstart van jouw bedrijf. Denk hierbij aan het inrichten en opstarten van de (salaris)administratie, of het opbouwen van een inkoopsysteem. Sommigen hebben ook al voldoende aan het discussiëren over het geschreven business plan. Maze Consulting maakt een pakket voor jou op maat, aan de hand van jouw persoonlijke behoeftes.

CONTACT

Fazantlaan 2, 1343 AB

Almere

info@mazeconsulting.nl

Tel: 06 13212534

FOLLOW US

© Copyright 2016. All Rights Reserved.